VOORSTELLINGEN

Onze voorstellingen zijn het resultaat van een gezamenlijk maakproces met een diverse groep mensen. Vanuit ieders individuele talenten en eigenschappen bevragen we de bestaande definities van normaal en abnormaal. Zo ontstaan onze eigen vorm en esthetiek.

We spelen op festivals, in theaterzalen en op locatie. De duur van onze voorstellingen varieert van 5 tot 75 minuten.

Een voorstelling bezoeken? Bekijk onze agenda.

Ons programmeren? Neem contact met ons op.

 

DEELNEMEN

We staan open voor uitbreiding van ons gezelschap. Het maakt niet uit of je professioneel bent opgeleid of niet. We onderzoeken hoe we theater kunnen maken vanuit ieders mogelijkheden en onmogelijkheden. Wie dat onderzoek met ons wil aangaan, kan zich bij ons aansluiten. Meer weten? Neem contact met ons op.

WAAR EN WANNEER

ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten

Onderlangs 9, Arnhem

Elke vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur

Landpark Assisië

Hooghoutseweg 3, Biezenmortel

Elke dinsdag van 19.15 tot 20.30 uur

ZORG

Iedereen kan zich bij ons ontwikkelen op het gebied van de podiumkunsten, in een inspirerende en veilige omgeving. We bieden passend werk, betekenisvolle dagbesteding en veelzijdige invulling van vrije tijd. Deelnemen kan onder andere via een indicatie voor dagbesteding, PGB, Gelrepas of cursusgeld.

Bekijk met welke zorginstellingen we al samenwerken.

 
 

 

WORKSHOPS

 

In onze workshops en lessen trainen we op een laagdrempelige manier theatervaardig-heden. Ontmoeting en samenspel staan hierin centraal. We creëren met een zo divers mogelijke groep en werken vanuit ieders individuele talenten en eigenschappen. 

Onze workshops bieden we op maat aan, eventueel als randprogramma bij een voorstelling. Naast theaterworkshops geven we presentaties over onze visie en werkwijze. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

HUMANKIND, 2019
HUMANKIND, 2019

press to zoom
HAPPILY EVER AFTER, deel 1: YOU GIVE ME BUTTERFLIES, 2021 (repetitie)
HAPPILY EVER AFTER, deel 1: YOU GIVE ME BUTTERFLIES, 2021 (repetitie)

press to zoom
IN HET VOORBIJGAAN, 2019 (repetitie)
IN HET VOORBIJGAAN, 2019 (repetitie)

press to zoom
HUMANKIND, 2019
HUMANKIND, 2019

press to zoom
1/9